[re]inventing daily life with a twist.

25 Μαρ 2014

[re]intoducing my self...

Σε μια απ τις καθιερωμένες μου επισκέψεις (προσκύνημα κατ εμέ) στο zara home συνηδητοποίησα ότι η νέα τάση στα διακοσμητικά για το σπίτι είναι τα πολύχρωμα κεραμικά γυάλινα και λογής υλικών αντικείμενα... Εκεί λοιπόν που προσπαθούσα να αφουγκραστώ τις προτάσεις για φέτος (αλλά και για να μου δημιουργήσω την ανάγκη να αγοράσω κάτι απ αυτά) πρόσεξα μια κλεψύδρα και πιο δίπλα μια άλλη μεγαλύτερη με πράσινη άμμο. Σε μια ο χρόνος περνούσε πιο αργά, σε άλλη πιο γρήγορα... ήταν τότε που αντιλήφθηκα το πόσο γρήγορα πέρασε ένας χρόνος απ τη τελευταία φορά που έγραψα σε αυτό το blog. Ένας χρόνος, 12 μήνες, 365 μέρες ξέρω γω πόσα δευτερόλεπτα...
Και το πήρα απόφαση. Ναι! Θα ξεκινήσω πάλι να γράφω... Τώρα αν σας έλειψα, το αμφιβάλλω, αλλά ok, lifes a bitch!
Πρέπει όμως να είναι μια συναρπαστική είσοδος. Φαντασμαγορική! Πρέπει να συνοδεύεται από κάτι συνταρακτικό! Και νa που σήμερα έγινε αυτό που έψαχνα. Κάτι συναρπαστικό. Τώρα θα 'χω να λέω πως το re-be άνοιξε ξανά τις πύλες του την ίδια μέρα με την πινακοθήκη Λεβέντη (hashtag 'wraia pasa').
Ένα λίκνο πολιτισμού λοιπόν ανοίγει σήμερα τις πύλες του, μια πινακοθήκη που έρχεται να στεγάσει πίνακες και έργα τέχνης σημαντικών Κυπρίων, Ελλήνων και Ευρωπαίων καλλιτεχνών κάτω από μια (ομολογουμένως εκπληκτικά σχεδιασμένη ) στέγη.Ένας χώρος που για πολλούς δεν σημαίνει κάτι αλλά για άλλους (συμπεριλαμβανομένου και εμού) συμβολίζει την ελπίδα, που σε μια εποχή κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής λεηλασίας γίνονται και έργα που μόνο κίνητρο έχουν τη πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου και την κοινωνική μόρφωση του πολίτη.
Καλώς όρισες λοιπόν Λεβέντιος πινακοθήκη κι εγώ... καλώς σας βρήκα.

re-be 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.